جراحی دستگاه گوارش چگونه انجام می شود
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

دستگاه گوارش شامل چه بیماری هایی می شود

دکتر علی ستایش جزو یکی از برترین جراحان در حوزه جراحی دستگاه گوارش می باشند و با مشاهده علائم سرطانی در دستگاه گوارش درمان را شروع نموده و در صورت نیاز دستگاه گوارش که معده، روده بزرگ، کیسه صفرا، پانکراس و مجاری صفراوی می باشد را با جراحی درمان خواهند نمود. 

 

 


چه افرادی مستعد بیماری های دستگاه گوارش هستند؟ 


افراد نسبتا چاق باید این بیماری را بسیار جدی بگیرند و خیلی ساده از آن عبور نکنند. به این دلیل که جراحی دستگاه گوارش جزء یکی از عمل جراحی هایی که جهت لاغری است، محسوب می شود. دستگاه گوارش انسان که از دهان تا مقعد امتداد دارد، از لوله ی گوارشی و غده‌های گوارشی تشکیل شده‌است و حدود هفت متر طول دارد. همه ی ما می دانیم که بسیاری از بیماری ها از عدم داشتن رژیم غذایی متناسب سرچشمه می گیرد. نکته حائز اهمیت این که بسیاری از پزشکان متخصص بر این باورند که مردم با رعایت کردن رژیم غذایی سالم و عدم استفاده از آنتی بیوتیک ها بدون تجویز پزشک، درصد ابتلا به مشکلات و بیماری های گوارشی را کاهش می دهد.

 

 

روند جراحی دستگاه گوارش چگونه است


یکی از مهمترین بخش های جراحی عمومی، جراحی دستگاه گوارش می باشد. بهترین نوع روش جراحی ها، لاپاراسکوپی است که با درد و برش کمتری همراه می باشد. این جراحی شامل درمان بیماری هایی نظیر: جراحی کبد، مجاری صفراوی، پانکراس و…می باشد. گرچه برخی از بیماری های گوارشی خفیف هستند و در مدت کوتاه با مصرف برخی از داروها درمان می شوند اما برخی اوقات با شدت گرفتن مشکلات گوارشی و ایجاد درد و ناراحتی برای فرد بیمار، باغث مراجعه به پزشک و انجام جراحی دستگاه گوارش(جراحی لاپاروسکوپی) می شود.

 

انواع شیوه های جراحی دستگاه گوارش


انجام عمل جراحی دستگاه گوارش به روش سنتی جراحی باز یا اینکه می‌تواند از روش جراحی لاپاروسکوپیک این عمل را انجام داد. جراحی لاپاراسکوپی یا جراحی Laparoscopic، جراحی است که برای تشخیص درد شکم یا لگن انجام می شود. این جراحی با وارد کردن یک چراغ به داخل شکم و یک لوله نازک (دوربین) انجام می شود که محل مورد جراحی، شکم یا لگن در زنان می باشد. با استفاده از این دو وسیله، می توان مشکلات مختلفی را که می تواند منشا درد در شکم یا لگن باشد را پیدا کرد که به طور معمول، این مشکلات عبارتند از عفونت، فیبروئید یا توده های رحمی، کیست، چسبندگی های اندام ها، جراحی چاقی و … . در این عمل جراحی، قسمتی از بافت مورد نظر بافت توسط لوله برداشته می شود.

جراحی لاپاروسکوپیک سیستم ادراری به سرعت درحال پیشرفت می باشد و در بسیاری از موارد جایگزین جراحی باز گردیده است. انجام جراحی بدون برش جراحی با تعبیه پورت های لاپاراسکوپی از طریق شکاف های کوچک میزان درد و ناراحتی بعد از عمل را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.

 

فرق عمل لاپاراتومی با جراحی لاپاراسکوپی چیست؟


در بسیاری از موارد، لاپاراسکوپی می تواند به جای جراحی لاپاراتومی صورت پذیرد. لاپاراتومی نوعی روش جراحی است که در آن برش های وسیعی روی شکم ایجاد می شود و در پی آن حفره شکم به صورت عمودی کاملا باز می شود. این عمل خطراتی به همراه دارد و بنابراین در اغلب اوقات از روش های جایگزینی مثل جراحی لاپاراسکوپی برای بیماران استفاده می شود.

 

تماس با ما

تهران، خیابان سمیه، بین خیابان دکتر شریعتی و بهار ، بیمارستان آراد


تماس بگیرید
شماره تلفن : ۲۲۵۶۸۳۹۴-۰۲۱
ایمیل: info@drsetayesh.com

 

آدرس سایت

https://drsetayesh.com/





:: برچسب‌ها: فیبروئید , جراحی لاپاراسکوپی , جراحی کبد , مجاری صفراوی , رژیم غذایی سالم , آنتی بیوتیک ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 آبان 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: