نوشته شده توسط : دکتر ستایش

عمل جراحی و لیزر

 
 

 لیزر کیست مویی: 

 
 درمان کیست مویی با لیزر یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای از بین بردن این عارضه است برای درمان قطعی مراجعین استفاده می شود. تمام بیماران در آخر مجبور به انتخاب بین یکی از این دو روش لیزر یا جراحی هستند.
 

 عمل جراحی باز و بسته:

 
 عمل جراحی به دو روش باز و بسته تقسیم می شود. افراد در این روش تحت بیهوشی عمومی عمل می شوند. در ابتدا کیست برش داده می شود. برداشتن کامل سینوس با بریدن آن ممکن است در دراز مدت به نتیجه بهتری منجر شود، اما واضح است دوره بهبودی نسبت به لیزر معمولا طولانی تر است. در عمل باز زخم باز می ماند تا خودش خود به خود ترمیم پیدا کند ولی پس از عمل بسته کیست بخیه زده می شود.
 

 
 

آیا کیست مویی یا سینوس پیلونیدال درمان قطعی دارد؟


بله. علم پزشکی در دنیای امروز به قدری پیشرفت کرده است که برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد. کیست پیلونیدال درمان قطعی دارد و با کمک روش های درمانی نوینی مثل لیزر درمانی و همچنین انجام عمل جراحی می توان برای همیشه آن را درمان کرد و از میان برد.

برای درمان کیست مویی از طریق هر کدام از روش های درمان پزشکی لازم است که با ایجاد برش در ناحیه‌ی کیست مویی، کیست یا آبسه به طور کامل تخلیه شود و پس از آن اگر پزشک تشخیص دهد کل ناحیه ی کیست از عمیق ترین بافت ها به طور کامل برداشته می شود تا اگر احیانا عفونت به بافت های زیرین نفوذ کرده است به طور کامل از میان برود.

 

داروهای طبیعی برای درمان خانگی کیست مویی


1-درمان خانگی کیست مویی با کمپرس گرم
2-درمان خانگی کیست مویی با روغن درخت چای
3-درمان خانگی کیست مویی با روغن کرچک
4-درمان خانگی کیست مویی با روغن نارگیل
5-درمان خانگی کیست مویی با نمک اپسوم (Epsom Salt)
6-درمان خانگی کیست مویی با سرکه سیب
7-درمان خانگی کیست مویی با زردچوبه
 

آیا کیست مویی یا سینوس پیلونیدال درمان قطعی دارد؟


بله. علم پزشکی در دنیای امروز به قدری پیشرفت کرده است که برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد. کیست پیلونیدال درمان قطعی دارد و با کمک روش های درمانی نوینی مثل لیزر درمانی و همچنین انجام عمل جراحی می توان برای همیشه آن را درمان کرد و از میان برد.

برای درمان کیست مویی از طریق هر کدام از روش های درمان پزشکی لازم است که با ایجاد برش در ناحیه‌ی کیست مویی، کیست یا آبسه به طور کامل تخلیه شود و پس از آن اگر پزشک تشخیص دهد کل ناحیه ی کیست از عمیق ترین بافت ها به طور کامل برداشته می شود تا اگر احیانا عفونت به بافت های زیرین نفوذ کرده است به طور کامل از میان برود.

آیا عمل با لیزر نیاز به پانسمان دارد؟

بستگی به وسعت زخم بیمار ممکن است پزشک با ترجیح خود محل را پانسمان کند که هر 24 ساعت یک بار باید عوض شود.

 

روش امن درمان کیست مویی

 

لیزر کیست مویی یک روش امن برای درمان این عارضه شناخته می‌شود که تا حد زیادی بین بیماران رواج پیدا کرده و جایگزین جراحی شده و تاکنون رضایت بیش از ۹۰ درصد بیماران را جلب کرده است.

لیزر موهای زائد یک روش درمان کیست مویی امیدوارکننده در مدیریت بیماری پیلونیدال است. با این حال، آزمایشات کنترل شده بزرگ مورد نیاز برای نشان دادن اثربخشی این عمل انجام نشده است.
 
 
 


:: برچسب‌ها: روغن کرچک , بافت های زیرین , بیهوشی , درمان قطعی , کیست مویی ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

درمان درد مقعدی

 
برای درمان باید با پزشک متخصص در این زمینه مشورت نمایید، تا بهترین درمان درد مقعدی را به شما پیشنهاد نماید. زیرا در برخی موارد ممکن است این درد ناشی از بیماری های جدی تری باشد، که نیاز به رسیدگی فوری دارد و مهم اینکه تاخیر در درمان موجب تشدید بیماری شود. 
 

 راهکار هایی که بتوانید با استفاده از آنها درد مقعدی را موقتاً کاهش دهید:

 
حمام سیتز : 
حمام نشیمن یا قرار دادن باسن و کفل ها در آب گرم، می تواند درد ناحیه مقعد را تا حد زیادی کاهش دهد.
 
ورزش :
 انجام ورزش های سبک می تواند به بهبود عضلات این ناحیه کمک نماید. همچنین انجام ورزش هایی مانند کگل و شنا می تواند تا حد زیادی در بهبودی اثرگذار باشد.
 
درمان یبوست :
 عامل بسیاری از بیماریهای ناحیه مقعد، یبوست است. درمان یبوست با استفاده از رژیم غذایی حاوی فیبر و مصرف کافی آب امکان پذیر است.
 
مسهل بخورید:
اگر در دفع منظم مدفوع مشکل دارید، استفاده از مسهل را برای نرم کردن مدفوع و دفع آسان تر آن توصیه می کنند. اجابت مزاج راحت موجب می شود پدید آمدن علائم درد مقعد را کاهش می دهد.
 
بی حسی :
 استفاده از داروهای بی حس کننده نظیر لیدوکائین به طور موقت درد ناحیه مقعد را بهبود می بخشد. مصرف مسکن نیز میتواند در کاهش درد اثر گذار باشد.
 
کمپرس یخ :
 استفاده از کمپرس یخ می تواند در کاهش درد مقعدی موثر باشد. از قرار دادن یخ به طور مستقیم بر روی مقعد خودداری نمایید.
 

 
توصیه های بیشتر کاهش درد:
 
فیبر بخورید :
شایع ترین علت درد هنگام دفع یبوست است. با مصرف فیبر بیشتر می توانید از یبوست جلوگیری و در واقع از درد جلوگیری کنید. فیبر در انواع میوه ها، سبزیجات و غلات وجود دارد. در برنامه غذایی خود هر فرد باید به طور متوسط 30 الی 35 گرم فیبر در طول روز دریافت نماید.
نوشیدن آب :
آب و مایعات با نرم کردن مدفوع می توانند به عبور راحت تر آن از مقعد کمک کرده و از درد جلوگیری کند. هر فرد باید به طور متوسط 8 الی 10 الی لیوان در طول روز بنوشد.
 
روغن های طبیعی :
یکی از راهکار درمان درد، چرب کردن مقعد با روغن های طبیعی مثل روغن نارگیل و زیتون است. این کار به عبور راحت تر مدفوع از رکتوم کمک ویژه ای می نماید.

آیا درد مقعد می تواند نشانه سرطان باشد؟


جالب است بدانید سرطان‌ مقعد و سرطان روده بزرگ در ابتدا معمولا بدون درد هستند و هیچ علائمی ایجاد نمی‌کنند. زمانی درد ایجاد می‌شود که تومور‌ها آنقدر بزرگ شده‌اند که به بافت یا اندام فشار وارد کنند.

به این نکته توجه کنید که از شایع‌ترین علائم سرطان راست روده می‌توان به خونریزی مقعد، خارش و احساس توده در نزدیکی دهانه مقعد اشاره کرد. هرچند این علائم می‌توانند ناشی از آبسه و بواسیر نیز باشند. برای تشخیص سرطان حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

 

نکته آخر


هنگامی که علت درد رکتال تشخیص داده شد برخی داروها و توصیه‌های خانگی برای کاهش درد آن پیشنهاد می‌شود :

نشستن در وان یا لگن آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه دو الی سه بار در روز؛
رژیم غذایی شامل فیبر فراوان؛
مصرف مایعات روزانه ۶ تا ۸ لیوان؛
گذاشتن حوله‌ی گرم بر روی مقعد دردناک؛
کرم موضعی و داروهای ضد درد و ضد التهاب مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن.


در اغلب موارد درد مقعدی یا همان اسپاسم زودگذر مقعد کوتاه و بدون نیاز به اقدام درمانی خاصی خود‌به‌خود بهبود می‌یابد اما به منظور جلوگیری از حمله‌ی ناگهانی آن و کاهش درد ناشی از علل نادر می‌توان از برخی داروها و تحت نظر پزشک کمک گرفت.

 

اطلاعات تماس

آدرس : تهران سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، مجتمع پایدار، طبقه چهارم، واحد 406
تلفن : 02122361071 و 02122361072
ایمیل : info @ drtajbakhsh.ir
واتس آپ : 09021332854


:: برچسب‌ها: توصیه‌های خانگی , لگن آب گرم , داروهای ضد درد , علائم سرطان راست روده , روغن های طبیعی ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

هموروئیدوپلاستی با لیزر

 
لیزر هموروئید ترومبوزه یک روش نسبتاً جدید برای درمان هموروئید است که در آن جریان خون هموروئیدی توسط لیزر منعقد می شود. بهتر است بدانید پس از آن، این روش توسط متخصص کولوپروکتولوژیست / جراح کولورکتال انجام می شود، پروب لیزر در داخل هموروئید قرار می گیرد. به این صورت که به دلیل گرمای شدید، پرتو لیزر رگ‌های خونی را سوزانده و می‌بندد، بنابراین هموروئید به سادگی کوچک می‌شود و در عین حال خطر خونریزی بیش از حد در طول و بعد از عمل کاهش می‌یابد. 
 

روش های درمان بواسیر خارجی یا هموروئید ترومبوزه

 
معمولا برای درمان هموروئید ترومبوزه یا بواسیر خونی از روش ترومبوکتومی استفاده می شود. این یک روش، از بین انواع راه های درمان بواسیر خارجی با استفاده از جراحی کوچکی است که در طی آن جراح خون را از هموروئید تخلیه می کند. قبل از انجام این روش بیمار بیهوشی دریافت می کند تا دردی را احساس نکند. اگر بلافاصله بعد از تجمع خون در هموروئید برای درمان اقدام کنید، ترومبوکتومی موثر تر است. 
 
 انواع بیشتر گزینه های جراحی را بشناسیم :
 
هموروئیدکتومی (عمل جراحی): 
این عمل جراحی برای حذف بواسیر، شامل عروق خونی و لخته خون است. این روش ممکن است تحت بیهوشی عمومی انجام شود. این روش بیشتر از سایر گزینه های تهاجمی است، بنابراین تنها در موارد شدید انجام می شود.
 
لیزر هموروئید خارجی:
 جدید ترین و سریع ترین روش درمان برای این نوع بیماری اشعه لیزر بوده که عروق متورم خونی را سوزانده و از بین می برد. این روش برای هر نوع از این بیماری قابل اجرا بوده و کاملا بدون عوارض و درد می باشد.
 
بستن باند لاستیکی : 
این روش شامل بستن باند لاستیکی در اطراف هموروئید است. بستن این باند جریان خون را متوقف می کند و باعث می شود، در طی چندین روز بافت هموروئیدی خشک شده و از بین برود.
 
هموروئیدوپکسی یا استاپلر : 
در این روش با قطع جریان خونرسانی به بواسیر به درمان و از بین بردن آن می پردازند. این روش درمانی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود.
 

 
 
 

لیزر درمانی هموروئيد ترومبوزه


مهمترین مزایای لیزر درمانی هموروئيد ترومبوزه در مقایسه با سایر روش ها مانند جراحی عبارتند از:

  1. لیزر درمانی ریسک آلودگی و یا ابتلا به سایر بیماری ها را ندارد.
  2. انجام لیزر برای همه افراد امکان پذیر بوده و محدودیت خاصی ندارد.
  3. لیزر روشی ایمن و با بازدهی سریع است و تعویض پانسمان و سایر دردسرهای عمل جراحی را ندارد.
  4. لیزر درمانی روش قطعی برای درمان هموروئید ترومبوزه است و با انجام آن نیازی به سایر روش ها نیست.
  5. این روش بدون احساس درد و خونریزی انجام می شود زیرا اشعه لیزر عرق خونی و اعصاب آسیب دیده را ترمیم می کند.
  6. لیزر هم ارزان تر و هم از نظر صرف زمان با صرفه تر است و نیازی به بستری شدن در بیمارستان و یا طی کردن دوران نقاهت نیست.
  7. استفاده از روش های درمانی مثل جراحی که با استفاده از تیغ جراحی انجام می شوند ممکن است باعث به جا ماندن اسکار بر روی پوست شوند. در حالیکه لیزر مانع از اسکارهای پوستی می شود.

چهار دلیل مهم و اصلی برای لیزر هموروئید ترومبوزه


۱.در زمان درد خیلی شدید و غیرقابل تحمل
۲.هنگام زخم شدن هموروئید ترومبوزه
۳.موارد خاص شامل پارگی هموروئید ترومبوز
۴. بیمار ظرف ۴۸ ساعت اول بروز بیماری مراجعه کند

 

 

سخن آخر

درمان اصلی که برای هموروئید ترومبوزه پیشنهاد می شود روشی است که به آن ترومبکتومی خارجی گفته می شود. در این روش با ایجاد یک برش کوچک در لخته آن را تخلیه می کنند. نگران نباشید برای جلوگیری از احساس درد بیهوشی یا بی حسی موضعی انجام می شود.این نکته قابل توجه است که انجام جراحی تا سه روز اولیه بروز هموروئید بهترین زمان برای انجام جراحی است.

تماس با ما

شماره های تماس
26218601
26216953
09021332854

شعبه سعادت آباد:
تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی مجتمع پایدار، طبقه چهارم واحد 406

ساعت کاری:
شنبه تا چهارشنبه: 10 الی 13  | 17 الی 20
پنچ شنبه: 11 الی 14
زمان پاسخگویی:
همه روزه بغیر از جمعه: 8 الی 22



:: برچسب‌ها: پارگی هموروئید ترومبوز , پرتو لیزر , لخته خون , اشعه لیزر ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

 بازسازی سینه و پستان

بازسازی سینه یک روش جراحی است که پس از ماستکتومی شکل سینه شما را بازیابی می کند - جراحی که سینه شما را برای درمان یا پیشگیری از سرطان سینه خارج می کند. بازسازی سینه با جراحی فلپ شامل برداشتن بخشی از بافت از یک ناحیه بدن - اغلب شکم - و جابجایی آن برای ایجاد سینه جدید است. سه دسته کلی از جراحی های زیبایی که بر روی سینه ها انجام می شود (که ماموپلاستی نیز نامیده می شود) وجود دارد: بزرگ کردن سینه، کوچک کردن سینه و بازسازی سینه.

بزرگ کردن سینه (ماموپلاستی بزرگ کردن سینه)

بزرگ کردن سینه برای افزایش ظاهر، اندازه و کانتور سینه زنان انجام می شود. خانم ها به دلایل مختلفی به بزرگ کردن سینه فکر می کنند. برخی از زنان احساس می کنند سینه هایشان خیلی کوچک است. برخی پس از تغییر سینه هایشان پس از بارداری تمایل به بزرگ کردن سینه ها دارند. برخی دیگر تمایل به اصلاح عدم تقارن در اندازه سینه دارند. بزرگ کردن سینه با ایمپلنت هایی انجام می شود (به زیر مراجعه کنید) که می توانند زیر عضله قفسه سینه یا روی عضله قفسه سینه قرار گیرند. برش را می توان در زیر بغل (بغل)، آرئول (ناحیه اطراف نوک پستان) یا چین پایین سینه قرار داد. به طور کلی، تمام عمل های بزرگ کردن سینه، روش های کم تهاجمی هستند. برای تقویت‌کننده‌هایی که در آن برش در زیر بغل ایجاد می‌شود، ممکن است از آندوسکوپ (لوله نازک با دوربین کوچک و نور) در طول عمل استفاده شود.

پروتز سینه از یک پوسته سیلیکونی پر شده با نمک (محلول آب نمک) یا ژل سیلیکون تشکیل شده است. زنان اندازه مورد نظر خود را با نصب ایمپلنت آزمایشی تعیین می کنند. در حال حاضر، ایمپلنت های پر شده با سالین به صورت نامحدود استفاده می شوند. ایمپلنت های پر شده با ژل سیلیکون که زمانی توسط FDA ممنوع شده بود، فقط برای زنان شرکت کننده در مطالعات تایید شده در دسترس است. بزرگ کردن سینه یک روش نسبتا ساده است. مانند هر جراحی دیگری، مقداری عدم اطمینان و خطر انتظار می رود. نگرانی ها و انتظارات خود را بشناسید. مزایا، خطرات و جایگزین ها را مرور کنید. با یک جراح پلاستیک دارای مجوز بورد مشورت کنید.

کوچک کردن سینه

جراحی کوچک کردن سینه اغلب در زنان با سینه های بزرگ و سنگین که ناراحتی قابل توجهی از جمله گردن درد، کمردرد و بی حسی یا ضعف به دلیل وزن سینه ها را تجربه می کنند، استفاده می شود. در طی این روش، پوست، چربی و بافت سینه اضافی برداشته می شود. پس از جراحی، کوچک کردن سینه می تواند باعث تغییر در احساس سینه و همچنین ناتوانی در شیردهی شود. پس از کوچک کردن سینه، بیشتر زنان از علائم ناشی از بزرگ شدن سینه ها رهایی یافته اند. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع به مقاله جراحی کوچک کردن سینه مراجعه کنید.

بازسازی سینه

جراحی بازسازی سینه اغلب در زنانی که تحت ماستکتومی به عنوان درمانی برای سرطان سینه قرار می گیرند، انجام می شود. این روش سینه ای را با ظاهر، کانتور و حجم مورد نظر بازسازی می کند. نوک پستان و آرئول نیز بازسازی می شوند. احساس طبیعی سینه و عملکرد طبیعی سینه، مانند شیردهی، معمولاً وقتی اعصاب حسی یا غدد شیر و مجاری برداشته شده یا به طور قابل توجهی آسیب دیده اند، بر نمی گردند. ظاهر، کانتور و حجم سینه را می توان با ایمپلنت یا با بافت خود یک زن بازسازی کرد. در صورت استفاده از ایمپلنت، اندازه ایمپلنت متناسب با سینه مخالف است. در صورت امکان، ایمپلنت زیر عضله قفسه سینه قرار می گیرد.

سینه را نیز می توان با استفاده از بافت خود یک زن بازسازی کرد. گاهی اوقات می توان از بخشی از دیواره پایین شکم استفاده کرد. سایر گزینه های بافت برای بازسازی اتولوگ (با استفاده از بافت خود) عضله پشت و پوست یا چربی و ماهیچه باسن است. گاهی اوقات برای ایجاد تقارن با سینه تازه بازسازی شده، جراحی بر روی سینه طبیعی مخالف لازم است. بازسازی سینه را می توان در هر زمانی پس از ماستکتومی انجام داد. این روش هیچ اثر شناخته شده ای بر عود سرطان ندارد و به نظر نمی رسد که برسرطان تأثیر بگذارد.

بازسازی ایمپلنت پستان

در بازسازی ایمپلنت، جراحان از ایمپلنت های نمکی یا سیلیکونی برای بازسازی بافت سینه استفاده می کنند. گاهی اوقات جراحان از ترکیبی از ایمپلنت ها و بافت های بدن شما استفاده می کنند. بازسازی ایمپلنت می تواند همراه با ماستکتومی اتفاق بیفتد. یا ممکن است این روش را بعد از ماستکتومی انجام دهید.

انواع بازسازی ایمپلنت عبارتند از:

  • زیر عضله قفسه سینه: جراح عضله قفسه سینه را بالا می برد و ایمپلنت را زیر آن قرار می دهد.
  • بالای عضله قفسه سینه: جراح شما ایمپلنت را در بالای عضله قفسه سینه قرار می دهد. ممکن است به زمان ریکاوری زیادی نیاز نداشته باشید زیرا ماهیچه قفسه سینه شما در جای خود باقی می ماند.
  • ایمپلنت با گسترش دهنده بافت: جراح شما یک منبسط کننده را زیر پوست شما قرار می دهد. تقریباً یک بار در هفته، شما یا ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی تان اکسپندر را با سالین پر می کنید. پوست شما به تدریج منبسط می شود (کشش). جراح شما ایمپلنت را زمانی قرار می دهد که پوست شما به اندازه کافی منبسط شود تا آن را بپوشاند.

جراح شما مناسب ترین روش را برای شما بر اساس موارد زیر توصیه می کند:

  • سن، سلامت کلی و سبک زندگی شما.
  • نوع ماستکتومی یا لامپکتومی که انجام داده اید و مقدار بافت باقی مانده است.
  • این که آیا به درمان های اضافی برای سرطان سینه (مانند شیمی درمانی یا پرتودرمانی) نیاز دارید.
  • جراحی هایی که در گذشته انجام داده اید و ممکن است برداشتن فلپ از شکم شما را دشوار یا غیرممکن کند. یک مثال جراحی شکم است.
  • اهداف و ظاهر دلخواه شما

مزایای بازسازی سینه

یکی از مزایای بازسازی سینه برای افرادی است که سینه خود را در نتیجه عمل جراحی سرطان سینه یا ماستکتومی از دست داده اند و دچار مشکلات روحی شده اند، این عمل سبب شارژ مجدد روحی روانی، برقراری اعتماد به نفس و کارآیی اجتماعی و خانوادگی فرد می شود. از دیگر مزایای بازسازی سینه: دستیابی به سایز سینه نرمال یا دلخواه، تغییر سایز پستان ها، جوانسازی شکل یا فرم پستان ها، قرینه یا یکسان سازی سینه ها نسبت به یکدیگر است.

خطرات بازسازی سینه

بازسازی پستان با جراحی فلپ یک روش بزرگ است و احتمال عوارض قابل توجهی از جمله:

 

  • تغییر در احساس سینه
  • زمان طولانی در جراحی و تحت بیهوشی
  • زمان بهبودی و بهبودی طولانی مدت
  • بهبود ضعیف زخم
  • جمع آوری مایعات (سروما)
  • عفونت
  • خون ریزی
  • مرگ بافت (نکروز) به دلیل خون رسانی ناکافی
  • از دست دادن حس در محل اهدا کننده بافت
  • فتق یا ضعف دیواره شکم

 

این احتمال وجود دارد که سینه جدید شما دقیقاً شبیه سینه طبیعی شما نباشد. با این حال، کانتور سینه جدید را معمولاً می توان ترمیم کرد تا سیلوئت شما قبل از جراحی شبیه به سیلوئت شما به نظر برسد. بازسازی سینه با جراحی فلپ پیچیده ترین گزینه ترمیمی سینه است. جراح شما بخشی از پوست، ماهیچه، چربی و رگ های خونی را از یک قسمت از بدن به قفسه سینه منتقل می کند تا سینه جدید ایجاد کند. در برخی موارد، پوست و بافت باید با ایمپلنت سینه تقویت شود تا اندازه سینه مورد نظر به دست آید.

کلینیک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دکتریدالله مهدیانی دارای چندین سابقه چندین ساله می باشد همین امر سبب گردیده است تا این مرکز جزء یکی از بهترین مراکز جراحی پلاستیک و زیبایی در تهران باشد. این مرکز کلیه خدمات زیبایی و جوانسازی را با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به متقاضیان گرانقدر ارائه خواهد داد. تنوع خدمات ارائه شده در این مرکز به گونه ای می باشد که میهمانان محترم می توانند با خیالی آسوده تمام فرآیند زیبایی و جوانسازی پوست خود را زیر نظر پزشکی با تجربه و با خیالی آسوده در زمانی کوتاه به انجام برسانند.

 

اطلاعات تماس


تهران – خیابان ولیعصر – رو به روی بیمارستان دی خیابان دوم گاندی – ساختمان پزشکان سینا ـ پلاک ۸ – طبقه ۲ – واحد ۶

۰۲۱-۸۸۸۷۲۹۰۶
۰۲۱-۸۸۸۷۶۵۲۷
۰۹۰۲۱۱۶۲۹۰۶

ymahdiani@gmail.com

منبع: https://drmahdiani.com/

 



:: برچسب‌ها: کوچک کردن سینه , ماموپلاستی بزرگ کردن سینه , بازسازی سینه با استفاده از بافت بدن , مرکز تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی دکتر مهدیانی , هزینه بازسازی سینه ,
:: بازدید از این مطلب : 357
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

 ژل و بوتاکس

 

بوتاکس آرایشی یک شل کننده عضله چین و چروک تزریقی است. از سم بوتولینوم نوع A به ویژه OnabotulinumtoxinA برای فلج موقت ماهیچه استفاده می کند. این باعث کاهش ظاهر چین و چروک صورت می شود. درمان بوتاکس کم تهاجمی است. این یک درمان ایمن و موثر برای خطوط ریز و چین و چروک دور چشم در نظر گرفته می شود. برای پیشانی بین چشم نیز قابل استفاده است. بوتاکس در اصل در سال 1989 برای درمان بلفارواسپاسم و سایر مشکلات عضلانی چشم مورد تایید FDA قرار گرفت. در سال 2002، FDA استفاده از بوتاکس را برای درمان زیبایی خطوط اخم متوسط ​​تا شدید بین ابروها تایید کرد. در سال 2013 توسط FDA برای درمان چین و چروک گوشه چشم تایید شد.

بر اساس یک مطالعه بالینی در سال 2016، بوتاکس یک درمان ساده، ایمن و موثر برای کاهش چین و چروک پیشانی است. در سال 2016، بیش از 4.5 میلیون عمل با استفاده از بوتاکس و داروهای مشابه برای مبارزه با چین و چروک انجام شد. این نوع روش شماره یک عمل زیبایی غیرجراحی است. بوتاکس آرایشی شامل یک درمان غیرجراحی در مطب است. به حداقل آمادگی نیاز دارد. شما باید قبل از انجام عمل، سابقه پزشکی، آلرژی یا شرایط پزشکی خود را به پزشک خود اطلاع دهید. ارائه دهنده درمان شما باید یک پزشک دارای مجوز، یک دستیار پزشک یا یک پرستار باشد. ممکن است لازم باشد قبل از عمل، تمام آرایش خود را پاک کرده و ناحیه درمان را تمیز کنید. همچنین ممکن است لازم باشد از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین برای کاهش خطر کبودی خودداری کنید.

چه نواحی از بدن را می توان با بوتاکس آرایشی درمان کرد؟

از نظر زیبایی، تزریق در موارد زیر قابل استفاده است:

  • ناحیه بین ابروها (ناحیه گلابلار)، برای درمان خطوط اخم متوسط تا شدید
  • دور چشم که معمولاً به عنوان خطوط پای کلاغی شناخته می شود.

بوتاکس همچنین برای درمان مشکلات پزشکی مختلف، از جمله:

  • مثانه بیش فعال
  • تعریق بیش از حد زیر بغل
  • اسپاستیسیتی اندام تحتانی
  • میگرن مزمن

بوتاکس با مسدود کردن موقت سیگنال های عصبی و انقباضات ماهیچه ای عمل می کند. این باعث بهبود ظاهر چین و چروک دور چشم و بین ابروها می شود. همچنین می تواند با جلوگیری از انقباض عضلات صورت، تشکیل خطوط جدید را کند کند. این یک روش کم تهاجمی است. این شامل برش یا بیهوشی عمومی نیست. اگر نگران درد یا ناراحتی هستید، یک بی حس کننده موضعی یا یخ می تواند ناحیه درمان را بی حس کند. در طول این عمل، ارائه دهنده شما از یک سوزن نازک برای تزریق 3 تا 5 تزریق سم بوتولینوم نوع A استفاده می کند. آنها ناحیه مورد نظر بین ابروها را تزریق می کنند. معمولاً برای صاف کردن به سه تزریق در کناره هر چشم نیاز دارید. کل این روش تقریباً 10 دقیقه طول می کشد.

 خطرات یا عوارض جانبی تزریق بوتاکس

کبودی یا ناراحتی جزئی ممکن است رخ دهد، اما باید ظرف چند روز بهبود یابد. سایر عوارض جانبی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • تورم یا افتادگی در ناحیه پلک
  • خستگی
  • سردرد
  • گردن درد
  • دوبینی
  • خشکی چشم
  • واکنش های آلرژیک، مانند بثورات، خارش، یا علائم آسم

در صورت بروز هر یک از این عوارض، فوراً با ارائه دهنده خود تماس بگیرید. از مالش، ماساژ یا اعمال هرگونه فشار به ناحیه تحت درمان خودداری کنید. این اقدامات می تواند باعث گسترش بوتاکس لوازم آرایشی به سایر نواحی بدن شود. این می تواند بر نتایج شما تأثیر منفی بگذارد. هنگام تزریق ژل و بوتاکس بین ابروها، به مدت سه تا چهار ساعت دراز نکشید یا خم نشوید. انجام این کار ممکن است باعث لغزش بوتاکس زیر لبه مداری شود. این ممکن است باعث افتادگی پلک شود. در بیشتر موارد باید بتوانید بلافاصله فعالیت های عادی خود را از سر بگیرید. درک پیشرفت های احتمالی و داشتن انتظارات واقع بینانه مهم است. نتایج قابل توجهی را می توان در عرض 1-2 روز پس از درمان انتظار داشت.

اثر کامل بوتاکس آرایشی معمولا تا چهار ماه باقی می ماند. همچنین می تواند از طریق شل کردن ماهیچه ها از بازگشت خطوط ریز جلوگیری کند. برای حفظ نتایج شما می توان تزریق بوتاکس اضافی انجام داد. بوتاکس لوازم آرایشی برای کاهش چین و چروک دور چشم و پیشانی مورد تایید FDA است. نسبتاً ایمن و غیر تهاجمی است. هنگام انتخاب یک ارائه دهنده، تأیید کنید که آنها مجوز استفاده از بوتاکس آرایشی را دارند. ارائه دهنده خود را در مورد هرگونه آلرژی یا شرایط پزشکی مطلع کنید و در صورت بروز عوارض جانبی پس از درمان، فوراً با آنها تماس بگیرید. نتایج باید حدود چهار ماه باقی بمانند، و ممکن است برای حفظ کاهش چین و چروک، تزریق‌های بیشتری انجام دهید.

در چه مواردی از تزریق این ماده بپرهیزیم؟
  • باردار بودن
  • بانوان شیرده
  • داشتن انواع سندروم ها
  • داشتن هرگونه حساسیت
  • ایجاد عفونت در ناحیه تزریق
  • افرادی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند.
  • کسانی که داروی ضد مالاریای کلروکلین مصرف می کنند.
  • اشخاصی که تحت مراقبت و درمان سیکلوسپورین هستند.


آدرس کلینیک


تهران – خیابان ولیعصر – رو به روی بیمارستان دی
نبش کوچه دوم گاندی – ساختمان پزشکان سینا ـ پلاک ۸ - طبقه ۲ - واحد ۶

شماره تماس


۰۲۱-۸۸۸۷۶۵۲۷


۰۲۱-۸۸۸۷۲۹۰۶


۰۹۰۲۱۱۶۲۹۰۶

 

 منبع: https://skin-hair.ir/

 

 

 



:: برچسب‌ها: تزریق بوتاکس یا مواد پرکننده , خطرات تزریق بوتاکس , در چه نواحی تزریق بوتاکس را می توان انجام داد؟ , متخصص پوست و مو ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی آئورت چیست؟

 

آنوریسم آئورت یک برآمدگی بالون مانند در آئورت است، شریان بزرگی که خون را از قلب از طریق قفسه سینه و تنه حمل می کند. آنوریسم‌های آئورت می‌توانند تشریح یا پاره شوند: نیروی پمپاژ خون می‌تواند لایه‌های دیواره سرخرگ را شکافته و اجازه دهد خون بین آنها نشت کند.

آنوریسم آئورت چیست؟

آنوریسم آئورت بزرگ شدن یا برآمدگی غیر طبیعی دیواره آئورت است. آنوریسم می تواند در هر جایی از درخت عروقی رخ دهد. برآمدگی یا بادکنک ممکن است به صورت زیر تعریف شود:

دوکی شکل: به شکل یکنواخت، به طور مساوی در امتداد بخش کشیده و لبه های آئورت ظاهر می شود.
آنوریسم ساکولار: تاول کوچک با طرفین در یک طرف آئورت که در ناحیه ضعیف شده دیواره آئورت تشکیل می شود.
آنوریسم می تواند در هر نقطه از آئورت ایجاد شود:

آنوریسم هایی که در بخشی از آئورت که از داخل شکم می گذرد (آئورت شکمی) رخ می دهد، آنوریسم آئورت شکمی نامیده می شود.
آنوریسم آئورت که در ناحیه قفسه سینه ایجاد می شود آنوریسم آئورت توراسیک نامیده می شود و می تواند ریشه آئورت، آئورت صعودی، قوس آئورت یا آئورت نزولی را درگیر کند.
به آنوریسم هایی که آئورت را در شکم و قفسه سینه درگیر می کند، آنوریسم آئورت سینه ای شکمی می گویند.
آنوریسم آئورت شکمی و آنوریسم قفسه سینه تنها نوع آنوریسم نیستند. آنوریسم می تواند در سایر رگ های خونی ایجاد شود:

پوپلیتئال: آنوریسم در شریان پشت زانو
کلیه: آنوریسم در کلیه؛ یک وضعیت بسیار نادر
احشایی: آنوریسم در اندام داخلی و/یا روده
در بیماری دریچه قلب، یک یا چند دریچه در قلب شما به درستی کار نمی کند.

قلب شما دارای چهار دریچه است که جریان خون را در جهت صحیح نگه می دارد. در برخی موارد، یک یا چند شیر به درستی باز یا بسته نمی شوند. این می تواند باعث شود که جریان خون از طریق قلب شما به بدن شما مختل شود.

درمان بیماری دریچه قلب شما به دریچه قلب آسیب دیده و نوع و شدت بیماری بستگی دارد. گاهی اوقات بیماری دریچه قلب نیاز به جراحی برای ترمیم یا تعویض دریچه قلب دارد.

علائم آنوریسم آئورت 


برخی از افراد مبتلا به بیماری دریچه قلب ممکن است برای چندین سال علائمی نداشته باشند. هنگامی که علائم و نشانه ها ظاهر می شوند، ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • صدای هق هق (سوفل قلب) زمانی که پزشک با گوشی پزشکی به صدای قلب گوش می دهد
  • درد قفسه سینه
  • تورم شکم (شایع تر با نارسایی تریکوسپید پیشرفته)
  • خستگی
  • تنگی نفس، به خصوص در حالت فعال یا دراز کشیدن
  • تورم مچ پا و پاهای شما
  • سرگیجه
  • غش کردن
  • ضربان قلب نامنظم

علل آنوریسم آئورت 

 

چهار دریچه قلب که جریان خون را در جهت درست نگه می‌دارند عبارتند از: دریچه‌های میترال، سه لتی، ریوی و آئورت. هر دریچه دارای فلپ هایی است که در هر ضربان قلب یک بار باز و بسته می شوند. اگر یک یا چند دریچه به درستی باز یا بسته نشوند، جریان خون از طریق قلب به بدن شما مختل می شود.

بیماری دریچه قلب ممکن است در بدو تولد وجود داشته باشد (مادرزادی). همچنین می تواند در بزرگسالان به دلایل و شرایط بسیاری مانند عفونت ها و سایر بیماری های قلبی رخ دهد.

مشکلات دریچه قلب عبارتند از:


نارسایی. فلپ های دریچه به درستی بسته نمی شوند و باعث نشت خون به سمت عقب در قلب شما می شود. این معمولاً به دلیل برآمدگی فلپ های دریچه به عقب رخ می دهد، وضعیتی به نام پرولاپس.
تنگی مجرا. فلپ های سوپاپ ضخیم یا سفت می شوند و احتمالاً به هم جوش می خورند. این منجر به باریک شدن باز شدن دریچه و کاهش جریان خون در دریچه می شود.
آترزیا دریچه تشکیل نشده است، و یک ورقه جامد از بافت، جریان خون بین حفره های قلب را مسدود می کند.

عوامل خطر آنوریسم آئورت 

 

عوامل متعددی می توانند خطر ابتلا به بیماری دریچه قلب را افزایش دهند، از جمله:

  • سن بالاتر
  • سابقه عفونت های خاصی که می تواند قلب را تحت تاثیر قرار دهد.
  • سابقه انواع خاصی از بیماری قلبی یا حمله قلبی
  • فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و سایر عوامل خطر بیماری قلبی
  • بیماری های قلبی در بدو تولد (بیماری مادرزادی قلبی)

عوارض آنوریسم آئورت 

 

بیماری دریچه قلب می تواند عوارض زیادی ایجاد کند، از جمله:

  • نارسایی قلبی
  • سکته
  • لخته شدن خون
  • اختلالات ریتم قلب
  • مرگ

جراحی آئورت چیست؟

 

یکی از روش های درمان آئورت عروقی، جراحی بسته یا اندوواسکولار می باشد. این روش به شکل بدون بیهوشی کامل انجام می شود. در جراحی آئورت به روش اندوواسکولار، می توان گفت وضع عمومی بیمار خوب است و پس از آن می تواند وارد بخش جراحی عروق منتقل شود. در جراحی باز این عمل، بسیار خطرناک می باشد به این دلیل که این دسته از بیماران دچار ضعف هستند و عمل جراحی آئورت برای آنها سنگین می باشد.

تماس با ما


نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

راه های ارتباط با دکتر رامین بقایی تهرانی

دکتر بقایی در طول هفته در بیمارستان های ایران مهر، نیکان ، بهمن، محب مهر و مدرس حضور دارند.

ویزیت های دکتر بقایی صبح ها تا ظهر در بیمارستان مدرس و به مدت دو روز در هفته در مطب صورت می گیرد.

شماره تماس: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , دکتر رامین بقایی تهرانی , بیماری دریچه آئورت , تشخیص بیماری آئورت , درمان بیماری آئورت , روش اندوواسکولار ,
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

درمان و جراحی واریس پا

وریدهای واریسی که به عنوان واریس نیز شناخته می‌شوند، زمانی اتفاق می‌افتند که رگ‌های شما بزرگ، گشاد شده و بیش از حد پر از خون می‌شوند. وریدهای واریسی معمولاً متورم و برجسته به نظر می رسند و رنگ بنفش مایل به آبی یا قرمز دارند. آنها اغلب دردناک هستند. این عارضه به خصوص در زنان بسیار شایع است. حدود 25 درصد از کل بزرگسالان واریس دارند. در بیشتر موارد، رگ های واریسی در قسمت پایین ساق پا ظاهر می شوند.

علائم اولیه رگ‌های واریسی، رگ‌های بدشکل به‌شدت قابل مشاهده هستند که معمولاً روی پاها هستند. همچنین ممکن است درد، تورم، سنگینی و درد در اطراف یا اطراف وریدهای بزرگ شده داشته باشید. در برخی موارد، ممکن است دچار تورم و تغییر رنگ شوید. در موارد شدید، سیاهرگ ها می توانند به میزان قابل توجهی خونریزی کنند و زخم ایجاد شود.

علائم واریس پا

  • پا درد، درد، تورم، سنگینی یا خستگی.
  • سوزش یا خارش پاها.
  • تغییر رنگ مچ پا و/یا زخم، زخم یا زخم باز.
  • سندرم پای بیقرار یا گرفتگی عضلات.
  • خونریزی از رگهای واریسی.
  • لخته شدن در رگهای واریسی.

علل واریس پا

واریس زمانی اتفاق می افتد که رگ ها به درستی کار نمی کنند. وریدها دریچه های یک طرفه دارند که از جریان خون به عقب جلوگیری می کند. هنگامی که این دریچه ها از کار می افتند، خون به جای اینکه به سمت قلب شما ادامه یابد، در وریدها جمع می شود. سپس سیاهرگ ها بزرگ می شوند. رگهای واریسی اغلب پاها را تحت تأثیر قرار می دهند. رگ‌های آنجا دورترین رگ‌ها از قلب شما هستند، و گرانش جریان خون را به سمت بالا سخت‌تر می‌کند.

برخی از علل بالقوه واریس عبارتند از:

  • بارداری
  • یائسگی
  • سن بالای 50 سال
  • ایستادن برای مدت طولانی
  • چاقی
  • سابقه خانوادگی واریس

درمان و پیشگیری از واریس

به طور کلی، پزشکان در درمان واریس محافظه کار هستند. احتمالاً به شما توصیه می شود که به جای استفاده از درمان های تهاجمی تر، تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنید.

تغییر سبک زندگی برای بهبود واریس پا

تغییرات زیر ممکن است به جلوگیری از تشکیل یا بدتر شدن وریدهای واریسی کمک کند:

  • از ایستادن طولانی مدت خودداری کنید.
  • کاهش وزن یا حفظ وزن سالم.
  • برای بهبود گردش خون خود ورزش کنید.
  • از جوراب های فشرده یا جوراب ساق بلند استفاده کنید.
  • اگر قبلاً واریس دارید، باید این اقدامات را برای جلوگیری از واریس جدید انجام دهید. همچنین باید هر زمان که در حال استراحت یا خواب هستید پاهای خود را بالا بیاورید.

عمل جراحي واریس پا

اگر تغییرات سبک زندگی موثر نبود، یا اگر رگ‌های واریسی درد زیادی ایجاد می‌کنند یا به سلامت کلی شما آسیب می‌رسانند، پزشک ممکن است یک روش تهاجمی را امتحان کند.

بستن و استریپینگ ورید یک درمان جراحی است که نیاز به بیهوشی دارد. در طول عمل جراحی واریس پا، جراح شما بریدگی هایی در پوست شما ایجاد می کند، ورید واریسی را برش می دهد و آن را از طریق برش ها برمی دارد. اگرچه انواع به روز شده جراحی های ورید برداشتن ایجاد شده است، اما به دلیل وجود گزینه های جدیدتر و کمتر تهاجمی، کمتر انجام می شوند.

سایر گزینه های درمانی برای واریس

در حال حاضر، طیف گسترده ای از گزینه های درمانی کم تهاجمی برای وریدهای واریسی در دسترس است. این شامل:

  • اسکلروتراپی، با استفاده از تزریق مواد شیمیایی مایع یا فوم برای مسدود کردن ورید بزرگتر
  • میکرواسکلروتراپی، با استفاده از تزریق مواد شیمیایی مایع برای مسدود کردن وریدهای کوچکتر
  • جراحی لیزری، با استفاده از انرژی نور برای مسدود کردن ورید
  • درمان فرسایشی درون وریدی، با استفاده از امواج گرما و فرکانس رادیویی برای مسدود کردن ورید
  • جراحی آندوسکوپی ورید، با استفاده از یک دوربین کوچک روشن که از طریق یک برش کوچک برای مسدود کردن ورید وارد می‌شود.

همیشه باید قبل از انتخاب روش در مورد گزینه های درمانی و خطرات خود با پزشک خود صحبت کنید. روش توصیه شده می تواند به علائم، اندازه و محل واریس بستگی داشته باشد.

دکتر علی ستایش بعد از پایان تحصیلات فلوشیپ جراحی عروق به عنوان پزشک مشاور در زمینه جراحی عروق در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران فعالیت خود را شروع نموده و همزمان در بیمارستان های بهمن و آراد در دو رشته جراحی عمومی و جراحی عروق فعالیت دارند.

تماس با ما

تهران، خیابان سمیه، بین خیابان دکتر شریعتی و بهار ، بیمارستان آراد


شماره تلفن: ۲۲۵۶۸۳۹۴-۰۲۱

ایمیل: info@drsetayesh.com

منبع: https://drsetayesh.com/

 

 



:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

خلاصه درمان کیست مویی

 
درمان کیست‌های مویی مخملی فوران (EVHC) اغلب رضایت‌بخش نیست. لیزر درمانی به عنوان یک درمان کافی توصیف شده است. لیزر دی اکسید کربن پالسی (CO(2)) به طور موثر برای EVHC صورت و لیزر اربیوم: ایتریم-آلومینیوم-گارنت برای درمان EVHC تنه با نتایج متغیر استفاده شده است. ما تجربه خود را با لیزر CO(2) و فشار دستی جانبی برای استخراج کیست ها به عنوان یک درمان موثر در دو مورد EVHC گزارش می کنیم. پس از 10 سال پیگیری در مورد اول و 3 سال در مورد دوم عود ضایعه مشاهده نشد. تبخیر لیزری CO۲ و استخراج بیشتر کیست ها با فشار جانبی دستی ممکن است یک روش موثر برای درمان EVHC باشد که به نتایج زیبایی خوب و بدون عود می رسد.
 
 
 
به نظر می رسد 
همانطور که می دانید کیست مویی رشد کرده یک توده زیر پوست است. سر قابل مشاهده نخواهد بود و ممکن است قرمز، سفید یا زرد باشد. کیست همچنین ممکن است در لمس دردناک یا حساس باشد.
 
جالب است بدانید بیشتر انواع کیست ها بسیار شبیه به هم هستند. کیست مویی رشد کرده به صورت یک برآمدگی کوچک و قرمز شروع می شود. بسیاری از مردم این برجستگی ها را برآمدگی تیغ یا سوختگی تیغ می نامند و نام پزشکی آنها پسودوفولیکولیت است.
 
با گذشت زمان، یک برآمدگی، معمولاً فقط یکی، ممکن است بزرگتر شود و کیست تشکیل دهد.
 

خشک کردن کیست مویی:

 
یکی دیگر از انواع درمان کیست مویی بدون جراحی است.
ابتدا پزشک ناحیه را بی حس کرده و با تیغ جراحی یا لیزر برش کوچکی بر روی کیست می زند و مخلوطی از پوست مرده چرک و خون خارج خواهد شد و به اصطلاح کیست را خشک می کنند. در اکثر مواقع ناحیه برش خورده و تخلیه شده را باز می گذارند تا به کمک این راه از عود احتمالی جلوگیری شود هر چند این روش منجر به بهبودی دیرهنگام می شود و دوره نقاهت را طولانی می کند اما روش مطمئنی برای خشک کردن کامل کیست مویی است
 
 

گزینه های درمان

 
کیست های پوستی معمولا خطرناک نیستند و ممکن است خود به خود از بین بروند. با این حال، آنها می توانند ملتهب یا عفونی شوند.
 
یک متخصص پوست ممکن است تخلیه مایع کیست را با ایجاد یک برش کوچک توصیه کند.
 
اگر کیست ملتهب یا عفونی شود، پزشک ممکن است تزریق استروئید یا آنتی بیوتیک را پیشنهاد کند. همچنین، یک کرم استروئیدی ممکن است به کاهش تورم یا تحریک کمک کند.
 
گاهی اوقات، پزشک از یک سوزن یا تیغه کوچک برای آزاد کردن موهای زیر پوستی استفاده می کند.
 

درمان کیست مویی

 
پمادها می توانند به کاهش خطر عفونت کمک کنند.
اکثر موهای رشد کرده بدون درمان برطرف می شوند. با این حال، اگر یک برآمدگی بیش از حد خارش یا دردناک شود، درمان‌های خانگی مختلفی وجود دارد که افراد می‌توانند برای کمک به بهبود آن‌ها استفاده کنند.
 
 

درمان کیست مویی با لیزر


لیزر درمانی در حال حاضر بهترین و سریع ترین روش از بین بردن بیماری های نشیمنگاه می باشد جراحی سنتی توان رقابت با آن را ندارد.برای این کار از تجهیزات لیزری پیشرفته CO2 و XPU استفاده می شود که تکنولوژی آنها به تازگی وارد شده است.از این رو بسیاری از افراد همه ساله اقدام به لیزر می کنند که این مورد نشان دهنده کیفیت لیزر است! برای شروع درمان تنها نیاز است که پزشک متخصص,کمی داروی بی حسی موضعی به محل مورد نظر زده و چند دقیقه صبر کرده تا کاملا اثر کند,سپس کار شروع خواهد شد که زمان مورد نیاز برایش حدود 20 الی 30 دقیقه است.

 

 
برخی از درمان های خانگی برای درمان موهای زائد در نزدیکی واژن عبارتند از:
 

استفاده از کمپرس گرم.

 
 
استفاده از گرما می تواند به افزایش سطح مو کمک کند. سپس فرد می تواند موها را با موچین تمیز و استریل کنده کند. تلاش برای کندن موها قبل از رسیدن به سطح ممکن است باعث ایجاد زخم شود.
 

توقف حذف موهای زائد تا زمانی که موهای رشد کرده ناپدید شوند.

 
 
برخی از روش های حذف موهای زائد، مانند اصلاح و کندن، می توانند باعث تحریک بیشتر و افزایش احتمال عفونت شوند.
 

ناحیه آسیب دیده را با صابون و آب گرم بشویید.

 
مالیدن موهای رشد کرده در یک حرکت دایره ای به مدت 10 تا 15 ثانیه با فشار ملایم می تواند پوست را نرم کرده و موها را تشویق به بیرون زدن کند.
 

استفاده از پماد یک یا دو بار در روز.

 
این می تواند به به حداقل رساندن خطر عفونت کمک کند.
 

کرم هایی که می توانند به تسکین ناحیه و جلوگیری از عفونت کمک کنند عبارتند از:

 
هیدروکورتیزون
کرم ضد خارش
فندق جادوگر
آلوئه ورا خالص
بنزوئیل پراکسید
روغن درخت چای رقیق شده
 

آیا کیست مویی با دارو درمان می شود؟


به طور کلی باید گفت خیر، در واقع امکان درمان قطعی و صد در صدی این بیماری با دارو وجود ندارد. استفاده از دارو در بهترین حالت آن، به کاهش التهاب و درد و علائم بیماری کمک می کند. جهت درمان قطعی باید ناحیه کیست با روش هایی مثل جراحی و یا لیزر خالی شود. درمان جراحی هم معایب خود را دارد مثل درد بعد از عمل، بیهوشی، خونریزی، قطعی نبودن و امکان عود مجدد عارضه، و …

تنها روش موثر و قطعی، با کمترین عوارض و امکان عود بسیار پایین، عمل سرپایی کیست مویی با لیزر می باشد که امروزه به جای روش های منسوخ شده قدیمی استفاده می شود و از محبوبیت بالایی برخوردار است.

 

 
از بین بردن موهای زیر پوستی
بهترین راه برای درمان کیست مویی رشد یافته از پوست، استفاده از کمپرس داغ یا پارچه آغشته به آب گرم است. حمام آب گرم نیز می تواند کمک کننده باشد.
 
برای برداشتن موهای رشد کرده، فرد باید از موچین های استریل شده استفاده کند، موهای رشد کرده را در مرکز حلقه گرفته و به آرامی هر دو طرف را بچرخاند. این باید موها را شل کند و نوک مو را تشویق کند تا از پوست خارج شود.
 
از طرف دیگر، یک فرد می تواند سعی کند لبه موچین را زیر حلقه قرار داده و به آرامی آن را به سمت بالا بکشد.
 
هنگامی که نوک مو از پوست خارج شد، با استفاده از موچین موها را با دقت کنده و بردارید.
 
سپس فرد باید ناحیه را با آب گرم و صابون بشویید، آن را خشک کرده و از پماد آنتی بیوتیک استفاده کند.
 
این نکته حائز اهمیت است که تا زمان بهبودی کامل از دست زدن به آن ناحیه خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تحریک بیشتر شود.


:: برچسب‌ها: آلوئه ورا , عمل سرپایی , زمان بهبودی , افزایش احتمال عفونت ,
:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

چه کسی سرطان تیروئید را درمان می کند؟

بسته به نوع و مرحله سرطان تیروئید، ممکن است به بیش از یک نوع درمان نیاز داشته باشید. باید بدانید پزشکان تیم درمان سرطان شما ممکن است شامل موارد زیر باشند:

 

جراح: پزشکی که از جراحی برای درمان سرطان یا سایر مشکلات استفاده می کند

متخصص غدد: پزشکی که بیماری های غدد ترشح کننده هورمون را درمان می کند

انکولوژیست پرتو: پزشکی که از اشعه برای درمان سرطان استفاده می کند

انکولوژیست پزشکی: پزشکی که از شیمی درمانی و سایر داروها برای درمان سرطان استفاده می کند

 

انواع سرطان تیروئید را بشناسید:

- سرطان تیروئید پاپیلاری

سرطان تیروئید پاپیلاری نوعی سرطان تیروئید است که به خوبی تمایز یافته است و جزء شایعترین انواع سرطان های تیروئید است.اغلب این مورد در زنان در سنین باروری دیده می شود. سرطان تیروئید پاپیلاری خطر کمتری نسبت به انواع دیگر دارد. رشد آهسته تری دارد و بسیار قابل درمان است.

- سرطان تیروئید مدولاری

سرطان تیروئید مدولاری یکی دیگر از انواع سرطان تیروئید کاملا تمایز یافته است. بعضی از موارد سرطان تیروئید مدولار یک مولفه ژنتیکی دارد. برخی از سندرم های ژنتیکی خطر ابتلا به سرطان تیروئید مدولاری را افزایش می دهد . موارد فاقد مولفه ژنتیکی "پراکنده" گفته می شوند.

سرطان تیروئید مدولاری در سلولهای غیر تیروئیدی واقع در غده تیروئید ایجاد می شود. درمان این نوع سرطان  متفاوت از سایر انواع سرطان تیروئید است.

- سرطان تیروئید فولیکولار

سرطان فولیکولر تیروئید نوعی سرطان تیروئید است که به احتمال زیاد گسترش و پیشرفت می کند. سرطان سلولی هورتل  نوعی سرطان فولیکولار است.

- سرطان آناپلاستیک تیروئید

سرطان آناپلاستیک نوعی نادر از سرطان تیروئید است و تهاجمی ترین شکل سرطان تیروئید است. درمان آن بسیار بسیار دشوار است.

- لنفوم تیروئید

لنفوم تیروئیدیک نوع نادر از سرطان تیروئید است. لنفوم تیروئید در سلولهای ایمنی واقع در غده تیروئید شروع و شایع است.

 

 

تصمیم گیری در مورد درمان

مهم است که درباره همه گزینه های درمانی و همچنین عوارض جانبی احتمالی آنها با خانواده و تیم درمانی خود صحبت کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید که با نیازهای شما مطابقت دارد.

 

برخی از درمان های سرطان تیروئید ممکن است بر توانایی شما برای بچه دار شدن در مراحل بعدی زندگی تأثیر بگذارد. اگر این ممکن است برای شما نگران کننده باشد، قبل از تصمیم گیری در مورد درمان با پزشک خود در مورد آن صحبت کنید.

 

 

درمان با ید رادیو اکتییو 131 در سرطان تیروئید:


درواقع، سلول‌های تیرویید در میان تمام سلول‌های بدن انسان دارای ویژگی های منحصربه‌ فرد هستند، جالب است بدانید این سلول‌ها تنها سلول‌هایی هستند که قادر به جذب ید می‌باشند.  به‌ طوری‌که این سلول‌ها ید را از جریان خون می‌گیرند و آن را در سلول تغلیظ می‌کنند تا برای تولید هورمون مورد استفاده قرار دهند. در سرطان های تیروئید تمایز یافته (سرطان هایی که بافت بدخیم همچنان مانند تیروئید سالم می تواند ید را جذب نماید) اکثر سلول‌های سرطانی تیروئید این توانایی جذب و تغلیظ ید را حفظ می‌کنند، و این امر باعث شده درمان با ید رادیو اکتیو را ممکن می کند. 

پس از جراحی کامل سرطان با روش توتال تیروئیدکتومی (در آوردن کل تیروئید)، به بیماران مبتلا به سرطان تیروئید ید رادیواکتیو داده می‌شود تا بقایای احتمالی سرطان، تحت ید درمانی با ید 131 قرار گیرد. در صورت وجود هر سلول سرطانی تیروئیدی که توانایی جذب ید را حفظ کرده باشد، این سلول‌ها ید "سمی" رادیواکتیو را جذب و تغلیظ می‌کنند. از آنجا که سلول‌های دیگر بدن ما نمی‌توانند ید سمی را جذب کنند، در نتیجه آسیبی به آن‌ها نمی‌رسد. با این‌ حال، سلول‌های سرطانی تیروئید، سم را درون خود تغلیظ می‌کنند و رادیواکتیویته، سلول را بدون عارضه هایی چون ریزش مو، تهوع، اسهال و یا درد از بین می‌برد بیشتر مبتلایان به سرطان تیروئید اما نه همه آن‌ها، بعد از عمل جراحی به درمان با "ید" رادیواکتیو نیاز دارند. دانستن این مطلب مهم است که اگر بهبودی کامل بیماری مدنظر باشد، تقریباً تمام بیماران باید با "ید" تحت درمان قرار گیرند. باید بدانید بیماران مبتلا به سرطان مدولاری تیروئید معمولا به درمان با "ید" نیاز ندارند، زیرا سرطان مدولاری تقریباً هرگز ید رادیواکتیو را جذب نمی‌کند. حدود 4 تا 6 هفته بعد از برداشتن غده تیروئید، بیمار تحت درمان با "ید" رادیواکتیو قرار خواهد گرفت.

 

 

کمک به درمان سرطان

افراد مبتلا به سرطان، صرف نظر از اینکه در چه مرحله ای از بیماری باشند، نیاز به حمایت و اطلاعات دارند. دانستن همه گزینه های خود و یافتن منابع مورد نیاز به شما کمک می کند تا بتوانید تصمیمات آگاهانه ای در مورد مراقبت خود بگیرید.

 

جالب است بدانید چه به فکر درمان باشید،  یا اصلاً تحت درمان نباشید، همچنان می‌توانید از مراقبت‌های حمایتی برای کمک به درد یا سایر علائم استفاده کنید. 

 

انواع مختلف برنامه ها و خدمات پشتیبانی ممکن است مفید باشند و می توانند بخش مهمی از مراقبت شما باشند. اینها ممکن است شامل خدمات پرستاری یا مددکاری اجتماعی، کمک مالی، مشاوره تغذیه، توانبخشی یا کمک معنوی باشد.

 

رادیوتراپی خارجی


اگر درمان با یُد رادیواکتیو مناسب نبوده یا بی‌اثر باشد، ممکن است رادیوتراپی خارجی بعد از عمل مورد استفاده قرار گیرد تا خطر بازگشت سرطان کاهش یابد. در صورتی که با جراحی نتوان به طور کامل بیماری را از بین برد، می‌توان از آن برای کنترل علائم کارسینومای تیروئید پیشرفته یا آناپلاستیک استفاده کرد. پرتودرمانی خارجی معمولاً یک بار در روز برای پنج روز در هفته و به مدت چهار تا شش هفته انجام می‌شود.

عوارض جانبی رادیوتراپی می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

داشتن احساس بیماری
خستگی بدنی
درد هنگام بلع غذا
خشکی دهان
این عوارض جانبی طی چند هفته از پایان درمان از بین می‌روند.

 

انتخاب توقف درمان یا عدم انتخاب درمان

برای برخی از افراد، زمانی که درمان‌ها آزمایش شده‌اند و دیگر سرطان را کنترل نمی‌کنند، زمان آن رسیده است که مزایا و خطرات ادامه آزمایش درمان‌های جدید را بسنجیم. چه درمان را ادامه دهید یا نه، هنوز کارهایی وجود دارد که می توانید برای کمک به حفظ یا بهبود کیفیت زندگی خود انجام دهید.

 

 



:: برچسب‌ها: سرطان فولیکولار , غده تیروئید , توانایی جذب , سلول‌های سرطانی تیروئید , رادیواکتیویته ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

اختلالات رایج روده در زنان

برخی از اختلالات روده ای وجود دارد که در زنان شایع تر است. این موارد شامل بیماری های خود ایمنی کبد تا اختلالات عملکردی و حرکتی عصبی روده، مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و اختلالات روده را شامل می شود.

 

 

 

گوارش و چرخه قاعدگی شما

بسیاری از زنان به طور طبیعی تغییراتی را در عادات روده و علائم شکمی در نقاط مختلف چرخه قاعدگی ماهانه خود تجربه می کنند.

 

به طور معمول، زنان قبل از قاعدگی احساس نفخ و یبوست می کنند و در طول قاعدگی مدفوع شل تری دارند. در مورد نیازهای بهداشتی زنان بیاموزید و بهترین زندگی خود را داشته باشید.

 

نفخ قبل و در طول قاعدگی

معمولاً خانم‌ها قبل از پریود احساس نفخ می‌کنند، و برای بعضی از خانم‌ها ممکن است این حالت تا اوایل پریود هم ادامه پیدا کند.

 

این با تغییر سطح هورمون های پروژسترون و استروژن مرتبط است که باعث می شود بدن آب و نمک بیشتری را حفظ کند. این همان چیزی است که باعث ایجاد احساس نفخ می شود.

 

عوامل دیگری که ممکن است نفخ را بدتر کنند عبارتند از مصرف زیاد نمک، کافئین و الکل.

 

چرا در طول دوره قاعدگی دچار اسهال یا یبوست می شوید؟

بدن یک زن قبل و در طول پریود تغییرات زیادی را تجربه می کند.

 

از جمله افزایش تولید پروستاگلاندین ها، یک ماده شیمیایی هورمون مانند است. به انقباض رحم کمک می کند که به صورت دردهای قاعدگی احساس می شود. به طور مشابه، سطوح بالای پروستاگلاندین ها نیز باعث انقباض روده ها می شود که می تواند باعث اسهال شود.

 

برخی از زنان در عوض یبوست را تجربه می کنند. این ممکن است به دلیل افزایش سطح پروژسترون باشد که سیستم گوارش شما را کند می کند. زنانی که همچنین دارای بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یا اندومتریوز هستند، ممکن است به طور خاص تحت تأثیر قرار گیرند.

 

 

 

علت یبوست زنان چیست؟

 

علل رایج سبک زندگی یبوست عبارتند از:

 

خوردن غذاهای کم فیبر. ننوشیدن آب کافی (کم آبی). ورزش نکردن کافی تغییراتی در برنامه معمول شما، مانند سفر، غذا خوردن یا خوابیدن در زمان‌های مختلف.

 

علل یبوست در بارداری


علاوه بر دلایل کلی یبوست در انسان‌ها، بارداری می‌تواند با مکانیزم دیگری منجر به یبوست شود که عبارتند از:

کاهش مواد غذایی مصرفی و آب:

تهوع و استفراغ در اوایل بارداری منجر می‌شود تا زنان باردار میزان مواد غذایی و آب مصرفی خود را کاهش دهند. این امر منجر به کاهش حرکات روده‌ای مادران باردار در اوایل بارداری و ابتلای آنان به یبوست خواهد شد. کم‌آبی بدن فرد مدفوع فرد را خشک و سفت می‌کند.


یبوست ناشی از تغییرات هورمونی:

تغییرات هورمونی (استروژن و پروژسترون و همچنین هورمون بارداری) ناشی از بارداری می‌تواند برخی از عضلات بدن از جمله عضلات دستگاه گوارش و روده‌ای را شل کند شل شدن و استراحت عضلات روده‌ای حرکات روده‌ای را نیز کند و محدود می‌کند. در نتیجه مواد غذایی مصرفی با سرعت کمتری مسیر گوارشی را طی می‌کنند.

یبوست ناشی از رژیم غذایی:

مواد غذایی کارخانه‌ای مانند ماکارونی، نان، کیک و شیرینی یا برنج سفید تصفیه شده معمولاً فیبر خود را از دست داده‌اند. همانند زمانی که سیب را پوست می‌کنید، فیبر این مواد غذایی حذف شده و خوردن آن‌ها فرد را در معرض یبوست قرار می‌دهد. مصرف این مواد غذایی در دوران بارداری زنان را بیشتر مستعد یبوست بارداری خواهد کرد زیرا این مواد غذایی در روده همانند گچ سفت و سخت خواهند شد.


یبوست ناشی از مکمل های آهن:

مکمل‌های غذایی حاوی آهن نیز یک علت شایع یبوست در دوران بارداری است. 

 

یبوست

یبوست زمانی رخ می دهد که دفع مدفوع کمتر شود و دفع مدفوع سخت شود. اغلب به دلیل تغییر در رژیم غذایی یا روال معمول یا به دلیل دریافت ناکافی فیبر اتفاق می افتد. اگر درد شدید، خون در مدفوع یا یبوست دارید که بیش از سه هفته طول بکشد، باید با پزشک خود تماس بگیرید.

 

یبوست چیست؟

بهتر است بدانید کمتر از سه بار دفع مدفوع در هفته، از نظر فنی، تعریف یبوست است. با این حال، تعداد دفعات «رفتن» از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است. برخی از افراد چندین بار در روز اجابت مزاج دارند در حالی که برخی دیگر فقط یک تا دو بار در هفته این حرکات را انجام می دهند. الگوی اجابت مزاج شما هر چه باشد، برای شما منحصر به فرد و طبیعی است - تا زمانی که خیلی از الگوی خود دور نشوید.

 

صرف نظر از الگوی مدفوع شما، یک واقعیت مسلم است: هر چه بیشتر قبل از رفتن پیش بروید، دفع مدفوع/مدفوع دشوارتر می شود. سایر ویژگی های کلیدی که معمولاً یبوست را تعریف می کنند عبارتند از:

 

مدفوع شما خشک و سفت است.

اجابت مزاج شما دردناک است و دفع مدفوع دشوار است.

شما احساس می کنید که روده خود را به طور کامل تخلیه نکرده اید.

 

 

یبوست اغلب به راحتی درمان می شود

درمان یبوست مسائل اساسی را در نظر می گیرد تا همه چیز دوباره حرکت کند. تغییرات ساده و ثابت در شیوه زندگی که از منظم بودن روده حمایت می کند عبارتند از:

 

خوردن غذاهای پر فیبر مانند سبزیجات، میوه ها، لوبیاها و غلات کامل

نوشیدن مایعات کافی

انجام فعالیت بدنی روزانه

مدیریت استرس

اگر تغییرات سبک زندگی کافی نیست، پزشک ممکن است اضافه کردن یا تغییر داروها، استفاده از ملین‌ها و حتی فیزیوتراپی را پیشنهاد دهد. اگر یبوست مربوط به تغییرات فیزیکی ناشی از رویدادهایی مانند جراحی یا زایمان باشد، درمان ممکن است برای فعال کردن مجدد عضلات دستگاه گوارش مفید باشد.

 

 

یبوست چقدر شایع است؟

یبوست یکی از شایع ترین شکایات گوارشی در ایالات متحده است. حداقل 2.5 میلیون نفر در سال به دلیل یبوست به پزشک خود مراجعه می کنند.

همچنین افراد و موقعیت های خاصی وجود دارند که به احتمال زیاد منجر به یبوست مداوم می شوند. این شامل:

 

سن بالاتر.

افراد مسن تر نسبت به زمانی که جوان تر بودند، فعالیت کمتری دارند، متابولیسم کندتر و قدرت انقباض عضلانی کمتری در طول دستگاه گوارش دارند.

زن بودن به خصوص در دوران بارداری و بعد از زایمان.

تغییرات در هورمون های زنان، آنها را بیشتر مستعد یبوست  در زنان می کند. نوزاد داخل رحم روده ها را منقبض می کند و سرعت دفع مدفوع را کاهش می دهد.

نخوردن غذاهای پر فیبر به اندازه کافی.

غذاهای پر فیبر باعث حرکت غذا در دستگاه گوارش می شوند.

 

مصرف برخی داروها

داشتن برخی اختلالات عصبی (بیماری های مغز و نخاع) و اختلالات گوارشی

 

یبوست مزمن همیشه به دلیل کمبود فیبر نیست

درست است، کمبود فیبر غذایی و ننوشیدن مایعات کافی می تواند باعث یبوست مزمن شود. اما عوامل دیگری نیز می توانند تأثیرگذار باشند، از جمله:

 

دارو

مکمل های غذایی

عمل جراحی

بارداری و زایمان

پیر شدن

عدم فعالیت بدنی

نادیده گرفتن اصرار برای رفتن

فشار

شرایط پزشکی دستگاه گوارش و سیستم عصبی

 

درمان‌های دارویی یبوست در بارداری


بعضی از داروها باعث تشدید یبوست می‌شوند. یکی از متهم‌های این قضیه مکمل آهن در بارداری است که معمولا برای جلوگیری از کم خونی در بارداری تجویز می‌شود. اگر این مکمل باعث تشدید یبوست می‌شود ضمن مشورت با پزشک نوع مکمل را عوض کنید. ممکن است پزشک با تغییر رژیم غذایی مشکل کم خونی را در بارداری حل کند.

 



:: برچسب‌ها: تغییر رژیم غذایی , مکمل آهن , کمبود فیبر غذایی , مایعات کافی ,
:: بازدید از این مطلب : 324
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1401 | نظرات ()